%> meInvite.com
 
New group/user
     
HOME FUNCTIONS NEW USER ADVERTISE CONTACT

Information om SMS på Bokat.se

SMS kan du använda som alternativ vid utskick av inbjudningar, påminnelser och information på Bokat.se. När SMS-funktionen är aktiverad kommer en nummerkolumn läggas till i listan med din grupps användare. Här skriver du in mobilnummer till de användare i gruppen som du vill ska kunna få meddelanden via SMS. Mobilnumren måste vara svenska och på formatet 0701111111 eller 4670111111.

Varje SMS kostar 60 öre att skicka (40 öre om man har Silver- eller Guldpaketet) och SMS:en köps i förväg via länken ”Bokat.se shop” på gruppens huvudsida. Betalning sker via Payson och du kan betala via kredit/betalkort, internetbank eller via befintligt Paysonkonto. Hur många SMS din grupp har syns tydligt på gruppen huvudsida. Du kan givetvis aldrig bli skyldig pengar för SMS som skickas trots att gruppens SMS konto är tomt. Observera också att det inte är möjligt att få tillbaka pengar för inköpta SMS du ej önskar utnyttja.

När mobilnummer är angivet på gruppens medlemmar samt SMS är inköpt går det att börja skicka SMS. Dels kan du använda SMS som komplement/alternativ till mail vid utskick av inbjudningar och dels kan du utnyttja SMS för att meddela dina gruppmedlemmar information i form av inställda matcher, plats för träning etc. Fördelen med SMS jämfört med mail är att meddelanden ofta går fram och läses av mottagaren direkt. När SMS används vid inbjudningar är det möjligt att ange om SMS ska skickas vid samtliga utskick eller tex bara vid påminnelser och/eller information.

När du skapar en ny aktivitet eller modifierar en befintlig väljer du precis som förut vilka användare som ska ta emot inbjudan och om det ska vara med mail och /eller sms. Eftersom SMS-standaren endast medger meddelanden som är max 160 tecken långa är det rubriken som visas i SMS:et plus en länk till aktiviteten. Länken går till en mobilanpassad svarssida som fungerar med de flesta mobiltelefoner.

Har du frågor om SMS på Bokat.se, maila gärna support@bokat.se så hjälper vi dig!